Mi Smart Band 4 – Overview

Mi Smart Band 4

Истапете, живејте повеќе

Целосен екран во боја и монитор на срцето

Вашата трансформација започнува сега.

AMOLED екран на допир

Следете ги активностите и кога пливате

До 20 дена со едно поленење на батерија*

Мониторинг на вашето здравје

Преглед на повик, текст и известувања за апликации

Отпорен на вода до 50м * акцелерометар, жироскоп

Со едно полнење до 20 дена

24/7 мониторинг и следење на срцето

Прекрасна трансформација

Добијте пошироко ремче, додете боја на вашата рака.

 

 

Целосно нов AMOLED екран на допир поголем за 39,9%*
со поголем колорид за да биде појасно од кога било досега. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Примете повик, текст, известувања за апликации и слушајте музика.
Држете ги рацете слободни.

МОТИВ ЗА
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Вашиот личен тренер
е со вас секој чекор

РЕИНВИГОРИРАНА ТРАНСФОРМАЦИЈА

Ви ја подобрува вашата дневна енергија со помош
на вашите модели на спиење.

Аларм на вашиот зглоб

Лесна вибрација нежно ве буди за поудобно утро

Го следи  вашето спиење

Прецизно следи длабок сон како и отчукувањата на срцето за време на вашето спиење да ви помогне да го приспособите и подобрите вашето спиење.

Аларм на вашиот зглоб

Лесна вибрација нежно ве буди за поудобно утро

МОЌНА ТРАНСФОРМАЦИЈА

24/7 мониторинг на срцето ве одржува безбеден и здрав.

24/7 мониторинг на срцето

Ве известува кога вашиот пулс на срцето е превисок

Заштитете го вашето здравје за целото време.
Ве известува кога вашиот пулс на срцето е превисокот

Аларми кога сте неактивни

Добивате потсетници за да станете и да се движите.

Play Video

ЗАБЕЛЕШКА:

* Отпорен на вода до 50м. Отпорност на вода е во согласност со стандардот GB / T 30106-2013. Тестирање извршено од Националниот центар за надзор на квалитетот и инспекциски центар за часовници. Mi Smart Band 4 код за отпорност на вода: QT1902005;

* Mi Smart Band 4 трае до 20 дена на едно полнење според Huami Лабораториски тестирања: Тестирано со користење на стандардни поставки, со 30 минути автоматско следење на срцевата отчукувања, добивање на 100 известувања дневно, 2 аларми дневно, вибрирање за 5 минути, допирање на копчето за допир 10 пати на ден и синхронизирање со апликацијата еднаш дневно. Крајните резултати може да се разликуваат поради разликите во средината, употребата и поставувањата.

* “39,9% поголема големина на екран” е во споредба со Mi Band 3. Приказот Mi Band 3 е со големина од 17,26mm и ширина 9,66mm. Mi Smart Band 4 мери 21.6mm во должина и 10.8mm во ширина. Пресметан како (10,8 * 21,6-9,66 * 17,26) / (9,66 * 17,26), приказот на Mi Smart Band 4 е 39,9% поголем од дисплејот Mi Band 3.

* Сликите се само за референца, фонтот може да биде малку поинаков од реалниот производ.