Mi Smart Band 4C Strap – overview

Голем дисплеј во боја 1,08 “/ траење на батеријата од 14 дена, известувања за брзо полнење со брзо ослободување преку USB / на прв поглед директно на вашиот зглоб / научни алгоритми за да го заштитите вашето здравје

Mi Smart Band 4C

Оваа алка доаѓа со следење на активности и софистицирани карактеристики за следење на здравјето

Лесен за ставање Целосен опсег на карактеристики на здравје и фитнес

Mi Smart Band 4C е мал и има долг век на траење на батеријата. Со софистицирани алгоритми за следење активност и следење на здравјето, како и со разни други мали карактеристики, никогаш нема да сакате да го тргнете.

Голем дисплеј во боја 1,08 "дисплеј за поживописни слики

Екранот во боја TFT нуди поживописни бои со прилагодлива осветленост, ставајќи дури и повеќе информации на прв поглед веднаш на дофат на раката. Разбудете го екранот со подигање на зглобот и исклучете го дисплејот со лесно потчукнување на екранот со дланката.

Кренете го зглобот за дојдовни повици и известувања за апликации Преземете ја контролата врз вашите потсетници

Никогаш повеќе не пропуштајте важно известување со предупредувања во реално време за дојдовни повици, СМС-пораки, социјални медиуми и други известувања за апликации. Проверете ги временските прогнози и квалитетот на воздухот и поставете аларми за вашите потсетници да останат ажурирани при правење планови.