Mi Smart Band 4C Strap – specs

Технички податоци

Посветен на
  • Mi Smart Band 4C
Боја
  • Портокалова
  • Црна
  • Сина
Димензии
  • Подолг ремен: 114,8 × 22,4 × 15,3 мм
  • Пократок ремен: 90,05 × 20,7 × 15,3 мм
Прилагодлива должина на ременот
  • 150,68 – 198,74 мм
Материјал
  • Пластика
  • TPU
Затвори