Mi Smart Band 5 – Преглед

Спортски стил 

Со 11 различни модови за спортски активности Xiaomi Mi Band 5 ќе ви помогне подобро да го следите ритамот на срцето со што би можеле да откриете ако имате проблеми со срцето или
да ви даде совети за како да го подобрите квалитетот на тренингот 

Голем 1,1 "динамичен дисплеј во боја сè на еден екран

Приближно 20% понатамошно зголемување на областа за приказ * ги прави дојдовните повици,
пораки и сигнали полесно да се видат и започнува нова ера на динамични бирања.

+ 20%

Приближна површина за приказ

Магнетен полнач

Предходните верзии за Xiaomi Mi Brand
мораа да се вадат од ременчето , но со најновата
верзија благодарејќи на магнетниот полнач
не морате тоа да правите, побрзо и полесно понење благодарејќи на подобрен дизајн.

Наменета за двете затворен и отворен простор

да се разгорат вашиот 「губење на тежината」