Mi Smart Електрична Четка за заби T500 – overview

Mi Smart
Електрична Четка за заби T500

Паметна заштита на заби.
Вибрации со висока фрекфренција на лебдечки мотор | Сензор за притисок за да не го повредите непцето | Направена од нерѓосувачки челик за ефикасно чистење

Mi Smart Електрична Четка за заби T500
Попаметен и експертски начин на чистење заби 

Во денешно време повеќето лугје иммат проблеми со оралното здраве поради лоши навики за јадење и немање на добри навики за четкање на заби. Неправилно четкање на заби, јадење слатки, пушење, пиење чај може да предизвика расипување на забите и да влијае на квалитетот на живото. 
Обичните четки за заби  по некои време стануваат флекосани од чајот, кафето, алкохолот што ги прави неефикасни.

 

Магнетен соничен мотор што лебди за темелно чистење

Сензор за притисок за заштита на непцето

Можност за модифицирање на каков начин сакате да чистите за лицчна употреба

Научете ги правилните техники за четкање на заби

Безбедно и поефикасно

Магнетен лебдечки мотор со висока фрекфренција
Моќно, ефикасно чистење

Пробајте ја втората генерација на магнетни мотори што лебдат развијено од експерти од Јапонија и Германија.
Фрекфенцијата стигнува до 31.000 со што може да ги отстрани и нај тврдоглавите дамки на забите.
После надградбата на моторот, помал е во големина прави помалце звук и четкањето е поудобно