Mi Smart Електрична Четка за заби T500 – specifications

Големина на рачка

Волтажа

Водоотпорност

Место на изработка

Тежина на рачката

Боја

Време на полнење

 

L 187.5 mm, 28.5 mm

3.7V

IPX7

Кина

113g

Бела

16 часа