Mi Smart Home Hub – overview

Xiaomi Mi Smart Home Hub

Да се ​​има паметен дом е полесно со помош на Xiaomi.  Модел спектакуларен како новиот Xiaomi Mi Smart Home Hub кои ви овозможува да уживате. Дизајниран да ви овозможи сè што ви треба на светот, специјално дизајниран за да ви овозможи да уживате во вашиот дом на најдобар можен начин.  Можете да контролирате сè на најлесен начин. Еден од најдобрите Smart Home продукт на Xiaomi.

Најдобриот модел

На секој систем за автоматизација на домот му е потребен Hub, уред што ви овозможува да контролирате сè на најдобар начин, за да можете  да уживате во максималната контрола. Новиот Xiaomi Hub е дизајниран за ваше уживање, овозможувајќи ви да контролирате до 32 уреди на најдобар можен начин и да создадете различни сцени и сè што ви треба за да уживате. И за да се осигурате дека немате проблеми со поврзувањето помеѓу уредите, овој модел може да се поврзе со трите преовладувачки стандарди: Wi-Fi конекција, Bluetooth и ZigBee , за да можете да одржувате сè поврзано на најдобар можен начин.

Режим на чувар, врвна безбедност

Да се ​​има одлична поврзаност може да значи губење на безбедноста. Сепак, новиот Xiaomi Mi Smart Home Hub е еден од најбезбедните модели што ќе го најдете со 4 типа на алармна заштита и режим чувар , што ќе ви овозможи да бидете посигурни и да се чувствувате безбедно од надворешни напади(хакери). Најдобриот достапен модел.

Најдобра контрола за вашиот дом

Затвори