Mi Smart Kettle – Overview

kettle-01-pic

Mi Smart Kettle

Идеална температура постојано

Паметна контрола на температура /  Нерѓосувачки метал  /  Трофазно

Toпла вода во секој момент

Поврзете го вашиот мобилен преку Bluetooth конекција со уредот, 
подесувајте ја температурата на загревање безжично. Само затоплете или пак пуштете на вриење.

Безбедно и лесно за миење

Благодарение на садот од нерѓосувачки челик со дијаметар од 130 мм што има униформна и мазна површина, чистењето е едноставна работа. Во исто време капакот се отвора под агол од 80°  и ќе ви овозможи да го измиете садот само со помош на вашите раце, без да се грижите за нечистотијата што може да се собере.

Вриење за само 5 минути!

Благодарение на моќноста од 1800W, водата се загрева рамномерно и брзо. Се што треба е да го притиснете копчето и во рок од 5 минути ќе го имате вашиот омилен пијалок спремен.