Mi Smart Kettle – Specs

Димензија
 
 • Димензија на продукт: 204mm. * 145mm * 235mm
 • Модел: YM-K1501
Карактеристики на продукт
 
 • Име на производ: Mi Smart Kettle
 • Напојување: 220V ~
 • Kапацитет: 1.5L
 • Моќност: 1800W
 • CMIIT ID:2016DP2297
 • Тежина: 1.24kg
 • Фрекфенција: 50Hz
 • Безжично поврзување: Bluetooth 4.0 BLE
 • Стандарди: GB4706.1 GB4706.19 Q / YM 008-2016