Mi Smart Kettle Pro – over

Паметен котел со апликација за прецизна температура

Паметен котел со апликација за прецизна температура Mi Smart Kettle Pro е паметен котел каде што можете да ги поставите точните температури за вашата чаша кафе и чај преку апликацијата. Можете да ја прилагодите топлината помеѓу 40 и 90 степени и да се осигурате дека водата се одржува топла до 12 часа. Можете исто така да изберете и да ги следите температурите преку апликацијата Mi Smart Home.

Дигитален екран

Котелот има паметен, дигитален екран каде што можете брзо и лесно да ја видите моменталната температура на водата директно. 

Лесен за користење

Mi Smart Kettle Pro е лесен за употреба благодарение на флексибилните копчиња. Притиснете го копчето „Вари“ за да добиете врела вода во рок од 5 минути и притиснете го копчето „Задржи се топло“ еднаш за да се загрее водата и неколку пати да изберете едно од петте нивоа на температура од 40, 50, 70, 80 и 90 степени.

Затвори