Mi Smart Kettle Pro – specs

Технички податоци

Функции
 • Способност за одржување на избраната температура
Комуникација
 • Bluetooth
Опсег на температура
 • 40 ° C ~ 100 ° C
Напон
 • 220-240V
Боја
 • Бело
Висина
 • 235 мм
Ширина
 • 204 мм
Дебелина
 • 145 мм
Тежина
 • 1,3 кг
Материјал на изработка
 • нерѓосувачки челик
 • Пластика
Дополнителни информации
 • Двојната изолација обезбедува ниска температура на куќиштето
 • Внатрешноста е изработена од не’рѓосувачки челик
Капацитет
 • 1,5 Л.
Пакување
 • Котел
 • Приклучок
 • Упатство за користење
Затвори