Mi Smart LED Bulb – Over

Mi Smart LED сијалица
Уживајте во дневна светлина и повеќе паметни контроли

LED сијалицата Mi Smart. Резултатот е меко осветлување што ви помага да се опуштите и го прави вашиот дом да се чувствува потопол. Осветленоста достигнува 810 lm и може да се прилагоди во секое време.

Лесно се поставува Wi-Fi врска

LED Smart сијалицата Mi Smart може да се поврзе преку Wi-Fi со вашиот паметен домашен систем. По инсталирањето на сијалицата, едноставно поврзете се со апликацијата Mi и започнете да уживате во вашето паметно осветлување.

Прилагодете ја осветленоста секогаш кога сакате од мек сјај на Месечина до светло светло како Сонцето и повторно вратете се

Осветленоста достигнува 810 lm и може да се прилагоди во секое време. Спојте го ова со 2700К топла жолта боја и имате сјај на месечината при мала осветленост и топол сјај на сончева светлина при голема осветленост.