Mi Smart LED Bulb – specs

Спецификации

Модел                                           XMBGDP01YLK
Светлосен флукс                       40–810 lm
Температура на боја            2700 К.
Монтажа                                      Е27

Моќност                                       8w
Димензии                                    60 × 60 116 мм

Животен век                            25 000 часа
Работна температура           -10 ℃ до 40
Работна влажност                 0–85% RH
Фреквенција                           2412–2472 MHz
Влез                                           220–240 V, 50/60 Hz, 0,04 А.
Поврзување преку               Wi-Fi Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz
Максимална излезна моќност 15,31 dBm

Содржина на пакетот

Затвори