Mi Smart LED lamp PRO – specs

 

Модел

MJTD02YL

Тип на производ

Светилката

Компатибилност

Андроид

iOS

Комуникација

Bluetooth

Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz

Моќност

16 В.

Влезен напон

12V 1.0A

Температура на бојата

2500K – 4800K

Осветленост

до 700 lm

Прилагодлив

Serviceивотен век

,000 25,000 ч

Опсег на температура

-10 ° C ~ 35 ° C

Опсег на влажност

0% ~ 85% RH

Боја

Бело

Висина

410 мм (стој)

Ширина

161 мм (ламба)

Должина

552 mm (рака)

Дополнителни информации

CRI (индекс на рендерирање во боја): Ra90

Раката може да се навали за 45 ° на две рамнини

Светилката може да се навали 45 ° на две рамнини

Основата може да се ротира за 30 ° во двете насоки

Основата може да се навали за 19 ° во двете насоки

Поставете

Светилка

Упатство за користење