Mi Smart LED сијалица – overview

Mi Smart LED Smart сијалица бела и со боја

Обојте го вашиот дом со боја

16 милиони бои | Подесување на јачината на бојата | Паметна контрола

Оптимизирано да прикажува дури 16 милиони бои

Mi LED Smart сијалицата користи високо квалитетни  LED сијалички во боја

Неверојатно светло со живописна боја, потполно прилагодливо

Со Flow модот светлата цело време ќе менуваат боја. Со апликацијата можете да подесувате како се менува и со колкава брзина 

Подесете по вашите потреби и расположение 

Daylight модот ви овозможува да подесувате јачината на светлината и топлината на бојата. 
Од силна светла ладна бела боја до топла удобна жолта боја.

Контрола со глас, подесете како сакате со неколку зборови

Mi LED Smart сијалицата можете да ја поврзете со Amazon Alexa или Google Assistant. Запалете ги светлата, сменете боја, подесете боја и јачина со неколку зборови.

Поврзете се со останатите Mi уреди

Можете да го поврзите со Mi прозорец и сензор за врата, со што кога ќе отворите врата автоматски се пуштаат светлата