Mi Smart LED сијалица – specification

Модел

Luminous Flux

Опсег на температура на боја

Lamp Fitting

Rated Input

Моќност

Димензии

Траење

On/off

Температура на работење

Дозволена влажност

Фрекфенции

Безжична поврзаност

Компатибилно со

MJDPL01YL

950 lumens

1700–6500 K

E27

220-240 V ~ 50/60 Hz 0.07 A

9 W

φ55 × 120 mm

Approx.25,000 h

125000 Cycles

-10°C to 40°C

0–85% RH

2412–2472 MHz

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Android 4.4, iOS 9.0 or above