Mi Smart LED Smart Bulb Essential (White and Color) – overview

Mi паметна LED сијалица

16 милиони бои | Подесување на светлина и температура на бојата | Smart контрола

Оптимизираниот оптички профил овозможува исклучителнa рамномернa светлина во 16 милиони бои

Паметната сијалица Mi LED користи високо интегрирани LED диоди во боја и оптимизиран оптички профил за порамномерно осветлување, во прекрасни нијанси.

Брилијантни светла и живописни бои, целосно прилагодливи

Во режимот Flow, светлата постојано ја менуваат бојата, предизвикувајќи емоции во текот на целата ноќ. Поставете ги вашите омилени паметни режими на апликацијата, идеално персонализирано осветлување за секое сценарио.

Прилагодлива светлина и температура на бојата за да ги задоволи вашите дневни потреби

Режимот на дневна светлина ви овозможува слободно да ја прилагодувате осветленоста и температурата на бојата на сијалицата Mi Од светло, ладно бело светло до пријатно, топло жолто светло. Прилагодете ја вашата светлина за да одговара на било кој дел од вашиот ден.

Поддржана е гласовна контрола, активирајте блескаво осветлување со само неколку зборови

Паметната сијалица Mi LED поддржува гласовна контрола со Amazon Alexa и Google Assistant. Вклучете ги светлата, вклучете ги боите, прилагодете ја осветленоста и температурата на бојата или вклучете ја Паметната околина со само неколку зборови.

Затвори