Mi Smart Light Detection Sensor – overview

Зигби 3.0, одлична поврзаност

Бидејќи ова е еден од најдобрите модели на Xiaomi. Овој модел ви обезбедува висок квалитет на светлина , Zigbee 3.0 лесно можете да го поврзете со вашиот телефон. Ова е многу отпорен модел, лесен за поставување, кој доаѓа во минималистички дизајн на Xiaomi.

Исполнете го вашиот паметен дом со овој сензор за детектирање на светлина

Надградете го вашиот паметен дом со овој интересен уред.

Затвори