Mi Smart Light Detection Sensor – specs

Технички податоци

Тип на производ
  • Сензор за светлина
Комуникација
  • Zigbee 3.0
Опсег на температура
  • -10 ° C ~ 50 ° C
Опсег на влажност
  • 0% ~ 95% RH
Моќност
  • CR2450 батерија
Ширина
  • 40 мм
Висина
  • 40 мм
Дебелина
  • 12 мм
Дополнителни информации
  • Сензор за светлина со интензитет од 0 до 83,000 lm