Mi Smart Motion Sensor over.

Интелигентно препознавање
Секојдневното движење на луѓето и животните се препознава, а информациите за движењето на член на семејството се пренесуваат преку целата интелигентна врска.

                                         Мрежа                                                                     Сензор за препознавање

Мал и добро обмислен

Индукциска ноќна ламба
Автоматско осветлување на ноќната патека кога ќе се препознае движење.

Безбедносни сигнали
Вклучете го режимот на алармот откако ќе ја напуштите куќата. Во случај на провална кражба, сензорот испушта звучен и визуелен аларм, ефикасно одвраќајќи го натрапникот и веднаш го известува сопственикот преку мобилна апликација.

Паметен дом
Поставете распоред за употреба и автоматски прекинувајте грејачи на вода, климатизација, ТВ, светлина и други уреди за домаќинство.

Љубопитни животни
Далечински гледајте ги вашите миленици. Автоматските превентивни аларми ќе го известат сопственикот кога куче или мачка ќе ја напуштат куќата.