Mi Smart Motion Sensor spec.

Спецификации

Mодел                                                                 RTCGQ01LM
Тип на производ                                            Сензор за движење
Опсег на температура                                 -10 ° C ~ 45 ° C
Опсег на влажност                                         0% ~ 95% RH
Моќ                                                                      CR2450 батерија
Траење на батеријата                                  Повеќе од 2 години во стандардно опкружување (во зависност од степенот на употреба)
Боја                                                                      Бела
Димензии                                                         30 × 30 × 15 мм
Тежина                                                               100 г.
Направен материјал                                    ABS

Дополнителни информации                   

Опсег на фаќање:                                         ≤ 7 m
Агол на фаќање:                                            0170 °
Време на одговор:                                        15 ms
Брза и лесна инсталација                         Преземете ја апликацијата Xiaomi Home за IoS и Android