Mi Smart Power Plug spec.

Технички карактеристики

Детали за производот                                                Брендови: Xiaomi
                                                                                            Тековна: 10А
                                                                                            Материјал:  750 степени на висока температура отпорeн на запаливи материјали материјали
                                                                                            Влезен напон (V): AC 90 – 250V
                                                                                            Напон (V): AC 180 – 250V
                                                                                            Моќност (W): 2200W
                                                                                            Работна температура: 0 – 40 Степен
                                                                                            Боја: бела
Димензија и тежина                                                   Тежина на производот: 0,063 кг
                                                                                           Тежина на пакетот: 0,120 кг
                                                                                            Големина на производот (L x W x H): 5,50 x 4,40 x 3,10 см / 2,17 x 1,73 x 1,22 инчи
                                                                                            Големина на пакетот (L x W x H): 8,00 x 8,00 x 6,00 cm / 3,15 x 3,15 x 2,36 инчи
Содржина на пакет                                                     Содржина на пакет: 1 x штекер