Mi Smart Power Plug (ZigBee) spec.

Технички спецификации

Mодел                                                                                ZNCZ05CM
Тип на производ                                                            Штекер
Функции                                                                            Далечински управување преку апликацијата.Контрола на уредот
Моќност                                                                             Мрежа
Траење на батеријата                                                   Повеќе од 2 години во стандардно опкружување (во зависност од степенот на употреба)
Излезна струја                                                                 Сокет: 10A 230V ~ 50/60 Hz (2300W Макс.)
Боја                                                                                      Бела
Ширина                                                                              52 мм
Височина                                                                           90 мм
Дебелина                                                                           73 мм
Тежина                                                                                115 г.
Дополнителни информации                                      Брза и лесна инсталација. Ми Портал е потребен за работа.Преземете ја апликацијата од Xiaomi Hom