Mi Smart Projector Mini over.

Опис на производот

Резолуција на екранот од 1080p, почувствувајте го квалитетот на оригиналот.
Mi Smart Projector mini ја прикажува сликата во  Full HD 1920 × 1080 резолуција и е компатибилна со стандардот за резолуција од 4K. Милиони DMD рефлексивни леќи самостојно се ротираат 166.600 пати во секунда за ° 17 °. Собраните мулти-обоени греди гарантираат јасна, потопна слика.

720P

1080P

Автоматски фокус, јасна слика и точна репродукција.
Проекторот е опремен со камера со висока чувствителност која ефикасно ја подобрува точноста на автоматскиот фокус и гарантира дека сликата автоматски станува остра. Верувајте на можностите на АИ, или прилагодете ги поставките рачно – целосна контрола.

Архитектура на квадратни пиксели, подетална слика.
Со усвојување на решението на Тексас Инструменти ТРП во архитектура во квадратни пиксели, во споредба со традиционалните пиксели на проектори, дијаметарот е значително намален, а сликата е помазна и изгледа поприродна. Ефектот најјасно го гледаат неверојатно јасни текстови.

Однос 1,2: 1, голема слика во мала просторија.
Сооднос  од 1,2: 1, погоден за типичен салон. Можете лесно да гледате филм со екран од 40-200 инчи, екранот се зголемува соодветно на растојанието на кастингот. Гледање филмови, гледање концерти, играње игри, сите на еден ид.

Кој филм сакате да го гледате?
Дали сакате холивудски блокбастер, психолошка драма или некој друг хит? Само држете го гласовното копче на далечинскиот управувач и кажете, остатокот ќе го направи Аи за вас! Можете исто така да контролирате други паметни уреди Mi дома со вашиот глас. Прашајте што сакате, преводи, рецепти, интересни информации од целиот свет.