Mi Smart Projector Mini spec.

Технички податоци

Mодел
Тип на производ
Kомпатибилност

 

Процесор
Mеморија
RAM меморија
Вградена меморија
Тип на екранот

Дијагонала на екранот
Резолуција на екранот
Функции

Комуникација

 

Конектори

Звук

Моќ

 

 

Влезен напон

Потрошувачка на енергија

Боја

Ширина

Височина

Дебелина
Тежина
Дополнителни информации

MJJGTYDS02FM
проектор
андроид
iOS
Виндоус 7 и повисок
T968-H (4 × кортекс A53, до 1,8 GHz, 64-битни)
флеш
2 GB
8 GB еММЦ
DMD
HDR10
од 40 “до 200”
1920 × 1080 стр
Музичка контрола
Вградени стерео звучници
Автоматска контрола на температурата
Заштита од прегревање
Bluetooth
Жичен
Wi-Fi 2.4G
Wi-Fi 5G
Штекер
HDMI
Излез на слушалки од 3,5 мм
USB 3.0
Dolby
DTS
мрежа
19V
65 W (макс)

бела

150 мм

150 мм

115 мм
1,3 кг
Автоматски фокус
Безбедно и удобно вклопување
Молчи работење
Заштита на висока температура
Брза и лесна инсталација
Висококвалитетен звук
Максимален волумен 72,6 dB
пилот
снабдување со електрична енергија
Упатство за употреба