Mi паметна вага

Прецизност до 100g, 5kg-150kg при опсег
Води евиденција за вашата килажа + BMI with Mi Fit апликацијата,
Графички LED дисплеј

Создадена за прецизно да мери

Мерење на најмалата варијација на тежина благодарение на високо-прецизниот сензор од тип G, направен од манган челик. Три различни алгоритми се користат за собирање и толкување на податоците, намалувајќи го за половина просторот за отстапка. Мерка во килограми.

catty

kg

lbs

Водете мерка за вашето спортување

Најчесто големите промени доаѓаат правејќи мали чекори. Измерете се наутро, после џогирање или пак после јадење. Оваа вага ќе ги следи вашите промени на килажа со Mi Fit апликацијата
Постепените резултати и нивното следење дополнително ќе ве мотивираат

Изберете рутина што ви одговара

Mi Fit апликацијата нуди едноставни графици.
Прилагодете ги вашите вежби и исхрана врз основа на вашиот Body Mass Index (BMI).
Зачувајте до 800 мерење на Mi паметната вага.

Посебни профили за секој член на семејството

Можност за следење на 16 различни профили

Издржлив и елегантен дизајн

Елегантен дизајн изработен во 20 чекори за исклучителна трајност и издржливост. 
Со сигурност идеално ќе се вклопи во вашиот дом

Скриен дисплеј

Прекрасно сокриен се додека не стапнете на вагата,
дури 161 лед сијалички ќе ја покажат вашата тежина.
Автоматско прилагодување на јачината на светлина зависно од осветленоста на просторијата

Испробана и тестирана

Ригорозни тестови за издржливоста на стаклото за да се избегне било какво ненамерно кршење.

Константно подобрување за вас

Ефикасен систем кој што троши минимално батерија, промена на батериите во просек е еднаш годишно.

Ќе ве охрабри да се измерите