Mi Smart Scale – Specs

Изглед

Димензија: 300mm x 300mm x 28.2mm
Тежина: 1.9kg
Боја: Бела
Преден панел: Калено стакло
Задна страна: ABS

Спецификација

Лимит на тежна: 5kg – 150kg
Мерка во:  kilograms, pounds (прилагодливо)
Презицност на мерење до: 50g
Простор за грешка: 5-50kg (max. 0.1kg), 50-100kg (max. 0.2kg)
Задолжително за поврзување Bluetooth 4.0. Компатибилен со уреди со Android 4.4 и погоре, како и со iOS 7.0 и погоре.

Пакетот вклучува

Вага
4 x 1.5V AA батерии
Упатство за користење