Mi Smart Сензор за Прозори и Врати over.

Минималистички дизајн

Автоматски приклучок кон прочистувачот на воздухот
Прочистувачот на воздухот Xiaomi автоматски се исклучува кога ќе се отвори прозорецот.

 

 

 

 

Лесна инсталација
Инсталирањето на која било рамна површина е доволно за да се залепи. Отстранувањето на сензорите не ги оштетува рамките на вратата или површината.