Mi Smart Сензор за Прозори и Врати spec.

Технички податоци

модел
Тип на производ
опсег
Опсег на температура
Опсег на влажност
моќ
Траење на батеријата
боја
димензии
тежина
Дополнителни информации

MCCGQ01LM
Сензор за прозорец и врата
22 м
-10 ° C ~ 50 ° C
0% ~ 95% RH
CR1632 батерија
Повеќе од 2 години во стандардно опкружување (во зависност од степенот на употреба)
бела
40,8 × 20,8 × 11 мм
14 г.
Време на одговор: 15 ms
Брза и лесна инсталација
Ми Портал е потребен за работа