Mi Smart Space Heater S – over

Mi интелигентен електричен радијатор S

Загрејте го вашиот дом со леснотија

Разновидни контроли за паметни апликации | 2.200 W брзо загревање | Користете 10-15 м2 низ целиот ваш дом

Далечински управувач и закажано стартување

Утешна топлина во кое време ви се допаѓа Интелигентниот електричен радијатор Smartmi може да се поврзе со апликацијата „Mi Home / Xiaomi Home“. Поставете закажано време за стартување откако ќе излезете од работа и уживајте во пријатна топлина до моментот кога ќе се вратите дома; контролирајте ја температурата или исклучете го или вклучете го уредот дури и кога се опуштате под ќебето.

Греење со природна конвекција

Нема внатрешни вентилатори, удобни без да ја исушите просторијата Греењето со внатрешна конвекција промовира поефикасна циркулација на воздухот за уште попријатно греење. Внатрешната конструкција без вентилатори обезбедува тивко работење и го елиминира секој забележлив проток на воздух, дополнително намалувајќи го каков било ефект врз нивото на влага во воздухот. Сета топлина без ниту еден недостаток.

Висока ефикасност алуминиумски позлатена ребеста конструкција

Брзото греење од 2.200 W носи моментална удобност Новоизградената конструкција со употреба на 72 грејни алуминиумски плочи електрично ја пренесува и дисперзира топлината до површина од 4600 см2, додека конструкцијата во стил на врвови обезбедува уште поефикасен проток на воздух. Голем излез од 2.200 W ја прави просторијата да се загрева уште побрзо.