Изглед

Спецификации

Боја: 

Тежина: 

Време на полнење: 

Време на подготвеност: 

Максимално време на полнење:

Bluetooth верзија: 

Bluetooth профили: 

Тип на батерија: 

црна

0,51 унци

2 ч

200 ч

 5 ч

4.1

HFP / A2DP / HSP / AVRCP

Литиум-јонски полимер

Содржина на пакет

Mi Sports Bluetooth слушалки * 1, капачиња за уши * 5 (обезбедени 5 пара различни капачиња за уши со различни големини: два се намалени капачиња за уво за аускултација (за вежбање) и три се затворени капачиња за уво (за музика), USB кабел * 1, упатство за корисник * 1, гарантен лист* 1