Mi Стандарден Син Ранец – over.

Mi Стандарден син ранец

Младешка енергија. Незаменлив во градот. Отпорен на вода. 

Полн со стил и младешка енергија

Едноставен и прецизен дизајн кој ве привлекува. Службениот ранец Xiaomi Mi секогаш целосно ќе го прикажува вашиот сопствен стил. Без разлика дали го носите на едното рамо или на двете, ранецот секогаш ќе ви одговара совршено.

Отпорен на прскање по улица.

Тој храбро ги трпи неповолните услови.
Ранецот е изработен од најквалитетен 600D полиестер, издржлив и отпорен на абење. Површината на материјалот е покриена со 4 заштитни слоја за да се обезбеди отпорност на вода и безбедност на складираната содржина.

Собира буквално се!

Земете 15,6 ”лаптоп со вас и многу други корисни работи. Најбрзите работи, како што се клучевите или паричникот, може да се стават во преградата од предната страна за брз пристап.