Mi Toy Train Set over.

Дали барате детска играчка која не само што ќе го заинтригира долги часови, туку и ќе придонесе за развој на неговата креативност, просторна имагинација и моторни вештини? Ако е така, го имаме токму она што го барате. Комплетот за играчки Xiaomi Mi Toy Train Set е комплет погоден за деца од 3 години. Неговите парчиња се состојат од електрични возови, станици, мостови за суспендирање, кранови, мини, дрвја и др. Детето може да изгради било која сцена според неговата фантазија.

Кога ги составуваат патеките, мостовите и пејзажите за возови, тие учат неколку клучни вештини за деца. Овие вклучуваат координација на движења на рака и око, рачни вештини, препознавање на сцена, вештини за размислување и планирање, просторна имагинација, перцепција на бојата, комуникациски вештини и многу повеќе.