Mi Toy Train Set spec.

Train glavna1

Вклучува:

Димензии:

Тежина:

Батерија:

Материјал:

За деца 3+, 63 делови, магнетни делови

20 x 10 x 5 cm

3,5 kg

Toy Train Drives 1.5 волтна батерија (не е вклучена)

Дрво еукалиптус, АБС пластика