Mi Travel Pillow Grey – Overview

Мi – перница за патување 

Погодна за патување и одмор во домот.
Целосно безбедна и антибактериска.

Перница за патување со висок квалитет и многу мала тежина

160г покривка изработена од индиски памук | Полнета со природен латекс од Тајланд |
 Внатершни слоеви матерјал | Професионални затегнувачи со потекло од Јапонија.

Изработена со најнови матерјали кои што
целосно ги елиминираат непријатните мириси

Дополнителна внатрешна навлака изработена од Спандекс, Надворешна навлака која што се пере со патент и копче за лесно вадење на затегнувачот.