Mi True Безжични Слушалки 2 Pro – спец.

Техничка спецификација

Модел бр. – TWSEJ10WM

Нето маса – 62 гр

Приклучок за полнење – Тип-C

Импеданса на звучник – 32Ω

Влезни параметри за слушалки – 5V 0,11 А

Влезни параметри на кутијата за полнење – 5V 1А

Излезни параметри на кутијата за полнење – 5V 0,25 А

Безжична врска – Bluetooth 5.0

Bluetooth профили – BLE/HFP/A2DP/AVRCP

Работно растојание – 10m (отворен простор без пречки)

Време на полнење – 1 час (жично полнење)

Траење на батеријата на слушалките за еднократна употреба – Приближно 6 часа (со исклучено активно поништување на шумот)

Целокупно траење на батеријата – Приближно 30ч

Содржина на пакетот

Затвори