Mi True Wireless Earbuds

Автоматско и моментално поврзување со Bluetooth веднаш !

Нов Bluetooth 5.0. Контрола на допир. 7.2 мм трансдуктори.

 

 

 

 

 

 

 

 

Подготвени за употреба надвор 

Безжични слушалки Xiaomi Mi True Wireless Earbuds се опремени со целосно нова технологија која го олеснува процесот на спарување. Кога се вадат од кутијата за полнење, слушалките автоматски се вклучуваат и спаруваат со паметниот телефон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поцелосен и почист квалитет на звукот

Напредните дривери од 7,2 мм овозможуваат широка музичка сцена, подлабок бас и специјални оптимизации овозможуваат секој звучен опсег да биде избалансиран и подеднакво детален. Слушалките од Xiaomi Mi True Wireless Earbuds ќе ви овозможат повторно да ја откриете секоја омилена песна.

 

Примамлива убавина

Во производството на Xiaomi Mi True Wireless Earbuds, се користи двобоен процес на обликување со вбризгување со вбризгување за да се постигне минималистички дизајн за да е пријатно на очи.

 

Bluetooth 5.0, непречен пренос

Новата генерација на Bluetooth 5.0 технологија, во споредба со Bluetooth 4.2 нуди помала потрошувачка на енергија, побрз трансфер на податоци, скоро нула доцнење на звукот и посилен имунитет на бучава.

                                                                             

                                                                                  6 дена траење на батеријата,                                                                                    за два часа употреба на ден

                                                      4 часа полнење на слушалките преку кутијата обезбедуваат околу 12 часа траење на батеријата.                                      Нека вашата омилена музика ве придружува на долги патувања.

 

4 часа

Работа на батерија со две слушалки

 

5 часа

Работа на батерија со единечна слушалка

 

12 часа

Работа на батерии со кутија за полнење

 

Висококвалитетни HD разговори, доживејте јасен звук

                                                       Слушалките за Xiaomi Mi True Wireless Earbuds користат целосно нов модул за да постигнат                                                                                                              двоканални стерео разговори. Поддржаната технологија за отстранување на бучава ќе ви овозможи                                                             да го слушнете вашиот соговорник уште појасно и да ги видите сите детали од песната што ја слушате.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Удобно слушање, компактен дизајн

                                                            Обликот на слушалките е дизајниран така што најдобро се прилагодува на формата на увото,                                                                 ја зголемува удобноста при носење удобност и го елиминира чувството на непријатност.