Mi True Безжични слушалки – overview

Mi True Безжични слушалки

Автоматско и брзо поврзување со Bluetooth 5.0 веднаш од вадење од кутијата.

 

 

Подготвен за употреба само што ќе го извадите 

Безжични слушалки Xiaomi Mi True се опремени со целосно нова технологија која го олеснува процесот на спарување. Кога се вадат од кутијата за полнење, слушалките автоматски се вклучуваат и спаруваат со вашиот телефон.

 

Лесни и удобни за ушите

Вграденото коче овозможува брза и прецизна контрола на слушалките заобиколувајќи ја непријатноста на притисок на увото како традиционални копчиња

Полн и чист квалитет на звукот

Напредните 7.2 mm гумички дозволуваат подлабок бас и специјална оптимизација ја прават секоја звучна лента избалансирана и подеднакво детална.

Bluetooth 5.0, Непречен пренос

Новата генерација на Bluetooth 5.0 технологија, во споредба со Bluetooth 4.2, нуди помала потрошувачка на енергија, побрз трансфер на податоци, скоро нула аудио задоцнување и посилен имунитет на бучава.