Mi True Безжични слушалки – specifications

Модел
 • TWSEJ02LM
Тип на продуктот
 • Безжични слушалки
Тип на слушалки
 • Интратекална
Компатибилен оперативен софтвер
 • Android
 • iOS
Функции
 • Контролаdotykowe
 • Автоматско пуштање и поврзување
 • Можност за користење на една слушалка
Поврзување
 • Bluetooth 5.0
Протоколи
 • HFP/A2DP/HSP/AVRCP
Опсег
 • до 10 m
Конектори
 • микро USB
Вграден мирофон
 • Да
Фрекфенција
 • 20 ~ 20 000 Hz
Капацитет на батерија
 • Една слушалка : 43 mAh
 • Кутија : 300 mAh
Траење на батерија
 • до 4 h
Време на полнење
 • Слушалки : до 1,5 h
 • Кутија : до 2,5 h
Боја
 • Бела
Тежина
 • 39 g кутија
 

 

  
Затвори