Mi True Wireless Earbuds Basic 2 – overview

Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Трансфер, употреба и слушање слободно
Земете и користете / Беспрекорно префрлете се помеѓу едно-уво и двојно-уво
/ 12-часовно траење на батеријата /
Bluetooth 5.0

Подигнете и поврзете
Ставете и користете

Неверојатно едноставни за употреба, Mi True Wireless Earbuds Basic 2 се
подготвени за употреба веднаш штом ќе ги извадите од куќиштето за
полнење. Само ставете ги во вашите уши и ве чека вашето аудио искуство.

Бесплатно и непречено префрлување
помеѓу едно уво и двојно уво

Mi True Wireless Earbuds Basic 2 го оптимизира начинот на
поврзување на левите и десните слушалки. Без ограничување на
примарните и секундарните уреди, може непречено да се префрлате помеѓу едно уво и двојно уво.
Ставете ја едната слушалка за моно звук и потоа ставете ја другата за автоматско продолжување на стерео звукот без
потреба од повторно спарување.

Bluetooth 5.0 Високи перформанси со побрзи, постабилни врски

Mi True Wireless Earbuds Basic 2 се опремени со најновиот чип Bluetooth 5.0,
кој има брзина на пренос на податоци двапати поголема од претходната
генерација, како и побрзи и постабилни врски. Така треба да изгледа најновата генерација.

Подобро за слушање музика и појасни повици

Звучната единица од 7,2 mm има средни и ниски фреквенции по повторното
подесување од страна на акустични експерти, заедно со технологијата за
поништување на бучавата DSP, која го филтрира амбиенталниот шум и ви
обезбедува кристално чист квалитет на звукот.
Затвори