Mi True Wireless Earbuds Basic ( Black&White ) – over

 

                                                                                                   

 

                                                                                                 Правите безжични слушалки

                                                                                                                                         Автоматско поврзување

 

 

 

 

 

 

 

Автоматско поврзување

Извадете ги од заштитната кутија и тие ќе бидат подготвени веднаш за употреба на сите ваши уреди.

 

Bluetooth 5.0

Нова генерација на Bluetooth технологија за побрза и постабилна врска.

 

 

Тежат само 4,1 g 

Удобно прицврстување во увото долго време.

 

 

12 часа траење на батеријата

Подготвени се за целодневната употреба без никакви проблеми.

 

Двојна контрола

Бинурално мултифункционално копче за лесна музика и контрола на повици.

 

Асистент за глас

Користете Siri или асистент на Google Voice и оставете ги да ги користат вашите слушалки.

 

 

 

 

 

      Брзо едноставно поврзување

      создадено со удобност во умот

       Не ви требаат никакви вештини за да ги користите овие слушалки.
       Едноставно отстранете ги двете слушалки од кутијата
       за полнење и тие автоматски ќе се вклучат и поврзат.

 

 

 

 

Најновиот чипсет Bluetooth 5.0

Комплетно стабилна врска и непречен пренос на податоци

Mi True Wireless Earbuds Basic се опремени со најновиот чип Bluetooth 5.0, а брзината на пренесување на податоците е зголемена за 2 пати во однос на претходната генерација. Врската со Bluetooth не ја прекинува комуникацијата со паметниот телефон кога одите по улицата или ја ставате во задниот џеб. Можете да уживате во низок ред бас и сензационален звук со задоволителен волумен, без одлужувања.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                         7.2мм предаватели и намалување на бучавата DPS

                                                                                                                                                                         Искуство на беспрекорен квалитет на звук и стабилна врска

                                                                                                                                                                         Колку е поголема големината на предавателот,

                                                                                                                                                                         толку е поголема репродукцијата на ниските фреквенции.

                                                                                                                                                                        Mi True Wireless Earbuds Basic се опремени со 7,2 милиметарска

                                                                                                                                                                         дијафрагма која обезбедува совршена репродукција

                                                                                                                                                                         на целосниот звук. Компактното куќиште крие

                                                                                                                                                                         интелигентна технологија за намалување

                                                                                                                                                                         на бучава DPS, благодарение на квалитетот

                                                                                                                                                                         секоја врска ќе биде без грешки.

 

   

    Удобност и леснотија благодарение на само 4,1 g

    Не треба да се грижите за слушалките што ви паѓаат од ушите.

    3 различни голимини на делови ќе ви помогнат во совпаѓањето

    на совршената големина на увото. Слушалките се држат цврсто

    дури и додека трчаат и други форми на обука.

    3 пара со различни големини на гумички гарантираат

    совршена изолација на звуците на околината,

    така што носењето слушалки за многу часови

    ќе биде удобно и ослободено од непријатност.

    Тие лежат цврсто во вашите уши,

    гарантирајќи целосно вклопување.

 

 

Репродукција на музика до 4 часа со едно полнење

Кутијата која е и полнач го продолжува времето до 12 часа

Слушалките обезбедуваат 4 часовна музичка репродукција кога е целосно наполнета од уредот за полнење. Тие можат да бидат целосно наполнети со полнење на уредот до 3 пати, така што вкупното време може да биде до 15 часа. Користете слушалки во текот на денот без да се грижите за нивото на батеријата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мултифункционалното копче може да контролира музика, повици и говорен асистент

Контрола со еден допир

Допрете за да одговорите на дојдовен повик.

Допрете повторно за да завршите.

Држете 1 секунда за да одбиете дојдовен повик.

На уредот, допрете го копчето за повеќе функции за репродукција или паузирање музика.

Двојно допрете го копчето за повеќе функции во мирување за да ги активирате Siri или Google асистент.

 

 

 

За помош, потсетници и повеќе – разговарајте со вашиот асистент

Вашиот гласовен асистент го олеснува животот – замолете ги да свират омилена музика, бирајте и да одговараат на повици, да одговараат на пораки, да ја проверите временската прогноза, да ве потсетат на датуми, родендени годишнини и датуми за плаќање на сметката.

 

 

 

 

 

 

 

Забелешки:

  1. Реалниот век на батеријата може да варира во зависност од употребата на моделот на телефонот.
  2. Траењето на батеријата беше тестирано од NTEK Testing Technology Co., Ltd; Број на извештај: NTC1901306SV00.
  3. Mi True Wireless Earbuds Basic може да се поврзе со Bluetooth смартфоните и уредите кои поддржуваат репродукција на Bluetooth.
  4. За да ја користите функцијата гласовен асистент, вашиот паметен телефон мора да поддржува гласовен асистент и мора да биде отклучен.
  5. Тежината на единечна слушалка е приближно 4,1 g, а специфичната тежина може да варира малку.
  6. 3 различни големини се достапни (S, M, L), со што се обезбедува удобно вклопување за сите големини на увото.
  7. Водоотпорниот извештај за тестирање е од NTEK Testing Technology Co., Ltd; Број на извештај: NTC1903187SV00.