Mi True Wireless Earbuds Basic ( Black&White ) – spec

 

Спецификација

 • Модел                                                                                TWSEJ04LS
 • Тип на производ                                                            Безжични слушалки
 • Тип на слушалки                                                            интратекални
 • Компатибилност                                                            Андроид/ИОС
 • Функции                                                                           Копче за повеќе функции. Автоматско напојување и                                                                                                                                                                                       поврзување. Автоматско исклучување на струја по 5 минути                                                                                                                                                                       неактивност. Гледање на состојбата на батеријата од                                                                                                                                                                                     паметен телефон.
 • Комуникација                                                                 Bluetooth 5.0
 • Протоколи                                                                       HFP/A2DP/HSP/AVRCP
 • Опсег                                                                                 до 10м
 • Вграден микрофон                                                       да
 • Фреквенција                                                                  20 ~ 20,000 Hz 
 • Капацитет на батерија                                                Единечна слушалка: 40mAh / Пакување: 300 mAh 
 • Траење на батеријата                                                  до 4 часа / до 150 часа (подготвена)
 • Време на полнење                                                       Слушалки: до 1,5 часа / Пакување: до 2 часа
 • Боја                                                                                    Црна
 • Димензии                                                                        Единечна слушалка: 26,65 x 16,4 x 21,6мм / Пакување: 62 x 40 x                                                                                                                                                                      27,2mm
 • Тежина                                                                              4,1 g (единечна слушалка) / 43,6 g (со пакување)
 • Заштитна класа                                                              Слушалки: IPX4
 • Дополнителни информации                                      Безбедно и удобно вклопување, преносен и безжичен                                                                                                                                                                                  дизајн
 • Сет                                                                                       Слушалки/Амбалажа за полнење/2 пара силиконски ушни                                                                                                                                                                          капаци (S,  L)/Упатство за користење