Mi Bluetooth Mini слушалка – over

                           

                                    Mi Bluetooth мини слушалки

                                              Убавината на музиката скриена во мал уред.

                                                              Компактно и лесно. Совршено за увото.

 

 

 

 

 

 

                                   

 

                   Тежина од 4.5g

                        Ќе заборавите дека имате телефонски приемник во увото. 

                        Лесното и удобно искуство ви овозможуваат да заборавите на

                        тежината на уредот и да се фокусирате на квалитетот на слушање. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Универзален дизајн погоден за секое уво.  

                                                                                                                                        Совршеното прилагодување на ушниот канал гарантира неверојатна стабилност. 

 

 

IPX4 водоотпорен

Уживајте во вашата омилена музика додека спортувате.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                       Клип за магнетно полнење

                                                                                                      Специјалниот вид клип за полнење го елиминира ризикот од оштетување.

 

 

 

 

 

 

 

 

Напреден MEMS микрофон

Кристално чист квлаитет на повик.

Динамична 7.2mm мембрана

Слушалката има напредна динамична мембрана што генерира моќен звук со висока резолуција.

BLUETOOTH 4.1 КОМПАТИБИЛЕН СО 4G МРЕЖА

 

3 пара на силиконски навлаки

3-те големини на вклучените ушни перничиња совршено ќе одговараат на големината на увото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стабилен пренос при брзо полнење

 

Достапни во две бои