Mi Bluetooth Mini слушалка – spec


Спецификација

Модел
Тип
Функции
Комуникација
Протоколи
Домет
Тип на келија
Капацитет на батерија
Траење на батерија
Боја
Тежина
Материјал
Заштитна класа
Сертификати
Дополнителни информации
Сет
 
 
LYEJ05LM
Слушалка
Може да биде поврзана на 2 уреди истовремено, едно копче
Bluetooth 4.1
HFP/A2DP/HSP/AVRCP
до 10 метри
Lithium-ion батерија
40 mAh
до 3 часа
Бела/Црна
12.2 g
Метал/Пластика/Силикон
IPX4
Q / HL 2-2017
Магнетни контакти за полнење
Слушалка/USB кабел/3 перничиња/Корисничко упатство