Mi True Wireless Earphones 2 Basic – overview

Mi True Безжични слушалки 2 Основни

Почувствувајте го ритамот цел ден Вкупно траење на батеријата до 20 часа
Кристално јасни повици со двоен-микрофон ENC
Авто пар и автоматско поврзување Паметна функција за откривање на уши
Одличен звук со двигател од 14,2 mm и AAC кодек

Со двојни микрофони,
бучавата за време на повиците
се намалува, осигурувајќи се дека нема нарушувања

Секоја слушалка е опремена со два вградени микрофона со висока
чувствителност, кои користат технологија на светлосни зраци за да го
елиминираат бучавата во позадина за време на повиците, овозможувајќи
му на другиот корисник да ве чуе јасно, дури и во бучни средини.

Се појавува прозорец кога ќе се
отвори случајот *, паметната
врска станува видлива

Mi True Безжични слушалки 2 Основни карактеристики на корисничкиот
интерфејс на MIUI Global. Кога ќе се отвори случајот за полнење, се појавува
интерфејс за поврзување на слушалки. По поврзувањето, слушалките можат полесно да се
управуваат од вашиот телефон и можете да ги прегледувате нивоата на
батеријата на слушалките и кутијата за полнење.
* Првата врска треба да се заврши рачно во поставките за Bluetooth на
вашиот паметен телефон. Функцијата Bluetooth на уредот треба да
биде вклучена како нормална за да се воспостави автоматска врска.
Следните модели во странство ќе го поддржат овој скокачки прозорец за
брзо спарување откако последователно ќе се ажурираат нови
верзии на MIUI Global: Mi 10 、 Mi 10 Lite 、 Mi 10 Pro 、 Mi 8 、
Mi 8 Explorer Edition 、 Mi 8 Lite 、 Mi 8 Pro 、 Mi 8 SE 、 Mi 9 、 Mi 9 Lite 、 Mi
9 SE 、 Mi 9T 、 Mi 9T Pro 、 Mi Max 3 、 Mi MIX 2S 、 Mi MIX 3 、 Mi Note 10
、 Mi Note 10 Lite 、 POCO F1 、 POCO F2 Pro 、 Redmi 8 、 Redmi 8A
、 Redmi Note 7 、 Redmi Note 7 Pro 、 Redmi Note 8 Pro 、 Redmi Note 9
Redmi Note 9 Pro 、 Redmi Note 9S , Повеќе нови модели ќе бидат
компатибилни во иднина.

Паметно, бесплатно и
навистина безжично

Навистина безжичен дизајн, без ограничувања. Може да земете лева
или десна слушалка како што сакате, флексибилно префрлајќи се во
режим на едно и дво уво. Режимот со двојно уво обезбедува безжичен
димензионален звук додека употребата на едно уво нуди
послободно искуство.

Голем динамичен двигател го
прави звукот богат и природен

Динамичниот двигател со голема композитна дијафрагма од 14,2 mm се
користи за да го направи звукот пополн и побогат со поприродно
чувство, враќајќи ја пореалната текстура и детали. Во исто време,
технологијата AAC аудио кодек е поддржана за подобрување на квалитетот
и искуството на аудио, обезбедувајќи им на корисниците јасен звучен звук.
Затвори