Mi True Wireless Earphones 2 Basic – spec

Технички податоци

Тип на производ
 • Безжични слушалки
Компатибилност
 • Андроид
 • iOS
Функции
 • Контрола на допир
 • Автоматско вклучување и спарување
 • Поддршка за технологијата AAC
 • Брзо спарување на MIUI
Комуникација
 • Bluetooth 5.0
Опсег
 • до 10 м
Конектори
 • USB тип-C
Звук
 • Напредно аудио кодирање на AAC
 • СБЦ
Вграден микрофон
 • Да, двојник
Импеданса
 • 32 Ω
Траење на батеријата
 • до 5 ч
 • до 20 часа (со футрола за полнење)
Време на полнење
 • Слушалки: до 1,5 часа
Влезна моќност
 • 5.0V 1.0A
Боја
 • Бело
Тежина
 • 48 гр
Дополнителни информации
 • Висококвалитетен звук
 • Звучници од 14,2 мм
 • Преносен и безжичен дизајн
 • Безбедно и удобно вклопување
 • Интелигентно откривање на ушите
Поставете
 • Слушалки
 • Вчитување на пакувањето
 • USB кабел Type-C
 • Упатство за користење