Mi True Безжични слушалки Lite – преглед

Mi True Безжични слушалки LITE

Музика без ограничување

Супериорен звук со јак бас
Осетете ги деталите во звукот

Mi True Безжични слушалки 2 имаат звучник со големина од 14.2mm. 
Басот е целосен и длабок, средината е мека и природна,додека високите фрекфренции се чисти.
Чист и јасен звук со неверојатни детали што придонесува кон вашето уживање.

Поништување на бучава од околината за јасни повици

Двојниот микрофон содржи технологија за намалување на бучавата од околината што обезбедува цхисти повици и препознавање на гласот.

LHDC Bluetooth high definition tone

Со технологијата LHDC Bluetooth high definition tone се постигнува скоро совршена перформаса и квалитет