Mi True Безжични слушалки Lite – спецификации

Модел

Тежина

Порта за полнење

Безжично поврзување

Време на полнење

Времетраење на батерија

Траење на батерија со кутија

Безжичен досег

Bluetooth Profiles

TWSEJ06WM

50 g

Тип ц

Bluetooth 5.0

1 час

4 часа

14 часа

10 m

BLE/HFP/HSP/A2DP/AVRCP