Mi True Wireless Earbuds 2

Технички карактеристики

Модел
Тежина
Impedаnce
Порта за полнење
Влез
Безжична конекција
Безжичен домет
Време на полнење
Bluetooth профили
CMIIT ID
Bluetooth профили
Траење на батерија

TWSEJ01JY
58g
16Ω
USB Type-C
5V = 1.1A
Bluetooth 4.2
10m
1h
Q/WMSX 002-2016
2018DP6155
BLE/HFP/HSP/A2DP/AVRCP
3 h ( at 80 % volume )

Пакетот содржи

Полнач

Слушалки

Силиконски навлаки

УСБ Кабел

Упатство