Mi TV Stick – overview

Mi TV Stick

Носете го било каде | Работи со

Android TV, Google Assistant & Smart Cast | Dolby & DTS звук 

Лесно и преносливо

Со помалце од 30g тежина не е потешто од чери доматче и е доволно мало за да го носите во џеб.
Заборавете на кабли, само ставете го во било кој телевизор, монитор или пројектор и ќе имате Smart TV

Лесно за подесување

Со три чекори можете да почнете да уживате во се што нуди Mi TV stick. Вклучете го во телевизорот, поврзете те се на Wi-Fi, истражувајте.

Попаметно искуство со Android TV

Mi TV Stick е овозможено од Android TV 9.0 што подржува команди со глас и поврзување со Chromecast  со што сте поврзани со целиот свет.
Гледајте ги вашите омилени серии, играјте игри, гледајте вести и слушајте радио.
Mi TV Stick исто може да ви препорачува видеа според ваши преференци од Youtube и Google Play